numărul sibienilor care își montează instalații gpl pe mașini s-a dublat. avantajul e imens!

Numărul sibienilor care îşi montează sisteme GPL pe maşini este în creștere. Potrivit RAR, numărul maşinilor care merg cu GPL s-a dublat după aplicarea accizei pe carburant! Centrele de montaj au parte de comenzi din ce în ce mai mari.

Instalaţiile GPL autorizate şi montate corect nu sunt deloc mai periculoase decât rezervoarele de carburant normale.

Apoi un mare avantaj este costul mult mai mic în cazul gazului, față ce cel al carburanțior. Dacă litrul de benzină sau motorină trece de 6,2 lei, gazul lichefiat se vinde cu circa 3 lei/litru.

Comenzi mari, economie pe măsură la carburant

Cel mai căutat centru din Sibiu pentru montarea unei instalații GPL este cel de la Service Albatros, la intrarea în localitatea Cristian, pe dreapta pe DN1, sensul înspre Sebeș.

”Lucrăm pe bandă rulantă ca să spun așa. Avem solicitări full de mai bine de o lună de zile. Prețul unei instalații GPL pornește de la 1800 de lei. El diferă în funcție de modelul de mașină pe care este montată această instalație”, spune un reprezentant de la Service Albatros.albatrosCe avantaje ai dacă îți pui GPL

De la bun inceput trebuie spus ca instalarea unui sistem de alimentare cu GPL este o solutie adecvata mai ales pentru autoturismele care circula preponderent in mediul urban si depasesc un rulaj mediu anual de circa 15.000 km. Cei care si-au montat o astfel de instalatie mentioneaza ca au reusit reducerea costurilor de exploatare per km cu aproximativ 40-50%, asta comparativ cu sistemele de alimentare clasice pe benzina ori motorina.

S-a demonstrat ca alimentarea cu GPL nu prezinta riscuri majore in exploatare, aceasta fiind in anumite situatii mai rezistenta la solicitari comparativ cu sistemele clasice. autogasPrin urmare rezervoarele sunt fabricate din otel special si sunt fixate pe suporti dimensionati pentru a garanta o buna stabilitate in situatia unor accelerari ori franari burste.

Siguranță maximă

Constructorii mai afirma ca aceste rezervoare de GPL sunt de pana la 20 de ori mai rezistente la strapungeri comparativ cu cele pentru carburantii clasici.

Astfel recipientele dispun de un dispozitiv care nu permite umplerea lor peste capacitatea de 80%, pentru a permite dilatarea gazului in situatia unor temperaturi ridicate. In plus, in cazul unui eveniment rutier riscul de explozie este minim deoarece rezervorul GPL montat pe autoturism beneficiaza de sistem electric de inchidere a gazului in trei puncte.autogas2În Sibiu vă puteți monta o instalație GPL la Service ALBATROS,  pe DN1,la intrarea în Cristian dinspre oraș, pe partea dreaptă. Informații puteți obține și la numărul de telefon 0746.800.282

 

Ultima oră

Comentariul meu