sondaj corupţii trebuie să plătească pentru faptele lor

Nu mai puţin de 62,9% din respondenţi consideră că în România există mai multă corupţie decât în alte state, potrivit studiului realizat de INSCOP Research în perioada 1-7 mai 2014, la comanda ziarului “Adevărul”.

Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 1.056 de persoane, reprezentativ pentru populaţia de 18 ani şi de peste 18 ani României, iar eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3%, la un grad de încredere de 95%. De remarcat că, în urmă cu un an, doar 55,9% din români apreciau că ţara se confruntă cu corupţia în mai mare măsură decât alte state.Românii sunt neiertători în ceea ce priveşte combaterea corupţiei.

80,2% din respondenţi, adică patru români din cinci, apreciază că personalităţile condamnate la închisoare pentru fapte de corupţie sunt vinovate şi trebuie să plătească pentru faptele lor. 13,9% din români consideră că personalităţile condamnate pentru corupţie sunt nevinovate, fiind victime ale răzbunărilor politice. 5,9% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare. (sursa: adevarul.ro)

sondaj corupţii trebuie să plătească pentru faptele lor Tags: coruptia, esantion, Nova TV, sondaj coruptie, vinovate

Ultima oră

Comentariul meu