Solicitare ofertă pentru contractul de servicii de traducere din limba engleza in limba romana a completarilor Raportului de Turism Avrig, Raportului de Turism Alexandropolis, Raportului de Turism Taranto, Raportului de Turism Veliko Tarnovo elaborate in cadrul Pachetului de Lucru 8 din cadrul proiectului CultTour, Programul SEE.

Oraşul Avrig, cu sediul în oraşul Avrig, str. Gh. Lazăr, nr. 10, jud. Sibiu este în faza de implementare a proiectului „CultTour – Patrimoniu cultural ca punct de interes major in dezvoltarea turismului sustenabil”.

Ref:

  • servicii de traducere a aproximativ 16 pagini din limba engleza in limba romana aferente completarilor Raportului de Turism Avrig, Raportului de Turism Alexandropolis, Raportului de Turism Taranto, Raportului de Turism Veliko Tarnovo elaborate in cadrul proiectului CultTour, Programul SEE.

Cod CPV 79530000-8, servicii de traducere.

  • În situaţia în care consideraţi că îndepliniţi cerintele precizate in prezenta adresa, vă solicitam să ne inaintati o ofertă de pret, o oferta tehnica si documentele de calificare necesare pentru prestarea serviciilor de consultanţă pentru traducerea din limba engleza in limba romana aferente completarilor Raportului de Turism Avrig, Raportului de Turism Alexandropolis, Raportului de Turism Taranto, Raportului de Turism Veliko Tarnovo elaborate in cadrul proiectului CultTour, Programul SEE, mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu