ora de sibiu tv - aniela sârbu, mihai gancea și bogdan sărătean acum la emisiunea ”în ton cu viața”

Emisiunea ”În Ton Cu Viața” aduce la ediția cu numărul șase trei invitați extrem de interesanți. Realizatorul Alexandru Bica stă de vorbă cu Aniela Sârbu, Mihai Gancea și Bogdan Sărătean despre LIBERUL ARBITRU.

ORA DE SIBIU te invită să vizionezi o ediţie mai mult decât interesantă a deja cunoscutei emisiuni „în Ton cu Viaţa”, realizată de Komma Media Production Sibiu şi prezentată de către Alexandru Bica, un nume consacrat în media locală.

Aşa cum vă spuneam „În Ton cu Viaţa” a ajuns la editia cu numarul 6. Alexandru Bica ii are ca invitati pe psihologul Aniela Sarbu, comediantul Mihai Gancea si pe binecunoscutul actor sibian Bogdan Saratean alaturi de care va discuta despre LIBERUL ARBITRU.

VEZI AICI A II -A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Liberul arbitru este definit în Dicţionarul Explicativ al limbii române, ca fiind o noțiune filozofică și morală care desemnează o libertate absolută a voinței omului.

VEZI AICI A III-A EDIŢIE A EMISIUNII “ÎN TON CU VIAŢA”

Mai bine spus, liberul arbitru este o concepție prin care omul are libertate nemărginită de a acționa după voința sa.

VEZI AICI A IV-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Despre liberul arbitru sau despre alegerile bune sau rele pe care le facem, veti afla mai multe urmarind IN TON CU VIATA! pe oradesibiu.ro, marţi de la ora 21:00.

VEZI AICI A V-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Vezi ediţia a 6-a a emisiunii ÎN TON CU VIAŢA, în playerul de mai jos!

Despre În Ton cu Viața

Un proiect de televiziune care iese din tiparul emisiunilor locale cu care ati fost obișnuiti la Sibiu. 30 de minute, 5 rubrici montate şi dezbateri dinamice filmate în format Full HD.

În spatele acestui proiect stă echipa de producţie Komma Media, din care fac parte jurnalişti profesionişti cu ani de experienţă în mass media, dar şi cu o aparatură TV pe măsură.

Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a televiziunilor Tv Nova Braşov, Tv Tele3 Gorj, Tv Total Vaslui, West Tv Arad, Ştii Tv Mureş, Prahova Tv şi Tv Sibiu.
On-line exclusiv pe ORA DE SIBIU!

DISCLAIMER: EMISIUNEA POATE FI PRELUATA SI DIFUZATA DOAR DE CATRE TELEVIZIUNILE PARTENERE SI DE CATRE SITEUL www.oradesibiu.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu