parteneriat important între fc interstar sibiu şi cea mai renumită şcoală de fotbal din serbia

Saptamana trecuta FC Interstar Sibiu s-a bucurat de vizita celor de la FK Bubamara Kraljevo, o scoala de fotbal cu renume din Serbia. Cu aceasta ocazie s-au disputat doua jocuri intre grupele de copii nascuti in anii 2002 si 2003-2004 ale celor doua cluburi.

In primul joc disputat pe stadionul Municipal, sirbii s-au impus cu acelasi scor, 3-1 la ambele categorii de virsta.

A doua zi pe Obor, jocul juniorilor nascuti in anul 2002 s-a terminat la egalitate 0-0, in timp ce la grupa 2003-2004 Bubamara s-a impus cu 2-0.

In cele trei zile petrecute la Sibiu, delegatia sirba a fost primita la Pimaria Sibiu , s-a distrat la Ferema Scoala de la Cornetel si a vizitat Complexul Muzeal Astra precum si centru istoric al Sibiului, programul fiind alcatuit de catre oficialii clubului Interstar.
In perioada 21-24 august clubul sibian va intoarce vizita celor de la Bubamara , timp de trei zile delegatia Interstar va fi prezenta la Kraljevo.

Parteneriat între cele două cluburi
Aceasta intalnire a dus la semnarea unui parteneriat intre cele doua scoli de fotbal, pe o perioada nedeterminata.
La plecare Zoran Tosik presedintele celor de la Bubamara a tinut sa precizeze urmatoarele: „Multumim clubului Interstar pentru gazduire si pentru caldura de care a dat dovada, deasemenea multumesc parintilor grupelor de la Interstar pentru caldura aratata fata de copiii clubului nostru si sper ca aceasta colaborare sa existe multi ani de acum incolo. Ne-am simtit foarte bine la Sibiu.”

„Le multumim pentru vizita si ii mai asteptam cu mare drag la noi.Tin sa le multumesc in mod special parintilor pentru sprijinul acordat. Caldura lor i-a impresionat si pe oaspetii nostri”, a declarat Caius Bara presedintele Interstar.

„Este un pas important pentru ambele cluburi aceasta colaborare. Am avut placerea sa gazduim la Sibiu un club a carui echipe practica un fotbal modern. Mutumim lui Boban Sovocesmakovic un bun prieten al comunitatii sibiene, pentru faptul ca a dorit si a reusit sa inceapa o colaboare cu clubul nostru.”-a declarat Daniel Murasan unul dintre organizatorii acestui eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu