foto hair stylist-ul lucian coman a lovit cinci mașini în sibiu și a fugit de la locul accidentului. avea alcoolemie de 0,77!

Panică pe strada Tipografilor din Sibiu. Un tânăr de 29 de ani, băut bine a lovit  cinci mașini după care a fugit de la locul accidentului. Un martor l-a urmărit și a alertat polițiștii locale, care l-au oprit și l-au adus înapoi la locul faptei. Șoferul era băut și abia dacă mai putea să lege două vorbe.

Evenimentul s-a petrecut duminică după amiază. Liniștea ultimei zile din săptămână a fost spartă de mai multe bubuituri și un huruit puternic de motor.

Un jeep a lovit mai multe mașini, iar apoi s-a oprit în mijlocul drumului. Imediat din el s-a dat jos vizibil amețit un tânăr care a încercat să fugă.
Oamenii s-au mobilizat și l-au adus înapoi, iar imediat a venit și poliția.
Șoferul a încercat să mușamalizeze cazul și să spună că nu el a condus mașina care mergea cu viteză nebună prin oraș.
Până la urmă tânărul a recunoscut în fața polițiștilor că el a condus mașina dar a băut doar o bere.
A lovit în total numai puțin de cinci mașini, iar apoi a abandonat autoturismul în mijlocul străzii.

Martorii îngroziți de cele întâmplate
Martorii spun că avea viteză mare. Unul dintre ei spune că acesta rula cu peste 100 de kilometri la oră. Toți sunt îngroziți de ceea ce s-a întâmplat și au rămas uimiți de cât de băut era șoferul, dar și de faptul că acesta a încercat să fugă de la locul accidentului.
”Au venit cu viteza, au intrat in masina, a ricosat in ceealalta din impactul ce l-a avut, a impins-o in ceealata, nu a putut-o redresa si a intrat in ceealalta. Apoi a oprit masina, dar cel care conducea a incercat sa fuga dar l-a prins vecinul de peste drum, l-a filmat si l-a prins apoi politia”, a povestit Ana Popa, martor.

YouTube video

“Intorcandu-ma spre masina am constata ca e o agitatie f mare pe strada, uitandu-ma mai atent am observat o masina in mijlocul strazii si din discutile oamneiolor am aflat ca  lovit 5 masini dintre care una a mea. Am fost fericitul pagubit sa zic asa aveam doar o oglinda, restul sunt mai rau. Am vazut o persoana fugind de la fata locului, pe strada si o alta persoana fugind dupa ea si era de fapt soferul iar dupa doua minute a fost adus de politistii locali. I s-a facut testul aloooltest avea 0,77 per mie si incerca si a isi disculpe raspunderea sa spuna ca nu el a condus” a povestit și Aurel Pantor, martor și păgubit în urma acestui accident.

A plecat de la locul accidentului
Cel care l-a prins pe șoferul fugar, spune că acesta l-a rugat să îl lase în pace că îi distruge viața dacă îl va da pe mâna poliției.comannnnnnnnn222”A trecut o masina mare, neagra cu viteza foarte mare in franare cu scartit de roti dupa care mai jos pe strada a mai bubuit inca de doua trei ori. Am iesit afara si am constat o masina Jeep era busita in fata dreapta si alte masini lovite pe strada. Pe masura ce il uramăream inspre magazine a zis “Lasa-ma in pace ca imi distrugi viata, ca nu stiu ce! Am zis treci inapoi asuma-ti responsabilitatea, trebuie sa inveti o lectie din asta ca nu ai omorat pe nimeni, scapi relativ usor. Probabil ca nu se mai intorcea, dacă nu plecam eu după el. Era ceva de genul prinde hotul scoate-i ochii.” A declarat Marius Barna, cel care l-a prins pe șoferul vinovat de producerea acestui accident.

A fugit de presă
La ieșirea din sediul poliției tânărul care a făcut accidentul a refuzat să facă declarații și a încercat să se ascundă într-o mașină a poliției.
Mai grav este că un prieten de al lui a încercat să îl scape pe acesta și să spună că de fapt el a fost la volan. [nggallery id=1024]

Are deja premisul luat tot pentru alcool
Polițiștii sibieni au descoperit că tânărul hairstilist de meserie avea deja permisul reținut pentru suspendare, în județul Alba și tot pentru că a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan.
“Un tanar de 29 de ani a condus un autoturism proprietate personala iar pe strada Tipografilor a acrosat 5 autotrurisme parcate regulamnentar . In urma identificarii conducatorului auto am stabilit ca esta nu avea dreptul de conducere avut permisul suspendat si se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii conducerii sub inflenta bauturilor alcoolice si cu dreptul de conducere suspendat. Avea permisul retinut in vederea suspendarii pentru alcool”, a spus sub comisarul Constantin Craciun de la IPJ Sibiu.
Nici unul din cei cinci păgubiți nu aveau asigurare CASCO, așa că vor trebui să își recupereze daunele de la șoferul care le-a lovit mașinile.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pe trecerea de jos de pe Lazar era sa calce un batranel. Dupa ce a trecut foarte aproape de acesta, tot soferul a claxonat, nu stiu din ce motiv. Deci , bine ca au fost doar masini avand in vedere starea in care era.