“lumea copiilor” 30 mai-1 iunie, începând, în fiecare zi, cu ora 16.00

Vă invităm la “Lumea copiilor” este un eveniment destinat copiilor și se va desfășura în Piața Gheorghe Lazăr din Avrig în intervalul 30 mai-1 iunie, începând, în fiecare zi, cu ora 16.00. Jocurile și tarabele care vor veni în piață vor fi doar pentru copii: jocuri, jucării, dulciuri, hăinuțe, etc.

În fiecare zi, din aceste trei vom organiza, începând cu ora 16.00 jocuri, concursuri, mici spectacole oferite de copii pentru cei prezenți.

Aveți copii talentați? Aduceți-i să se manifeste! Dacă doriți să prezentați pe scena evenimentului un moment artistic al copiilor din localitatea dvs sau/și să aveți un stand la vânzare cu lucruri create de copii vă rugăm să ne anunțați până la data de 27 mai, pe adresa bibavrig@yahoo.com, pentru a putea dimensiona programul și standurile.

Dacă doriți un moment de spectacol vă rugăm să menționați data și ora la care veți putea oferi acel spectacol și vom construi programul în jurul posibilităților dvs. Îndiferent dacă veniți cu spectacol/stand sau doar ca simpli participanți vă așteptăm cu același mare drag.

Important! Nu este un concurs, nu este pretențios, este mai mult decât o serbare școlară pentru că ne dorim ca spectacolul >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu