iohannis nu vrea să îl primească pe ponta la primăria sibiu săptămâna viitoare. uite de ce!

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat joi că nu se va vedea cu premierul Victor Ponta, săptămâna viitoare, când acesta are programată o vizită în Sibiu.

“Nu s-a anunțat la mine și cred că agendele noastre de campanie diferă ușor, prin conținut și prin abordare, nu neapărat prin loc. Spre exemplu, la Iași vom fi simultan. Dar, fiecare cu treaba lui, pesediștii cu PSD-ul, eu, cu liberalii”, a declarat joi, Klaus Iohannis, întrebat dacă se va vedea cu Victor Ponta, la Sibiu.

Primarul Sibiului nu și-a propus nici măcar să discute probleme de administrație cu premierul Ponta.

“Cu siguranță că se poate discuta orice între doi politicieni, dar eu știu cum arată agenda mea și bănuiesc că cea a primului-ministru este cel puțin la fel de înghesuită, puțin loc pentru povești, în afara temei”, a concluzionat Klaus Iohannis.

Pentru Klaus Iohannis, Uniunea Social Liberală (USL) este “istorie”. Prim-vicepreședintele PNL exclude orice fel de colaborare viitoare cu PSD.

“În cazul în care aș fi premier, aș avea o coaliție guvernamentală care nu include PSD. Nu știu dacă vom ajunge să guvernăm din decembrie 2014, din vara lui 2015 sau din 2016”, a spus Klaus Iohannis, miercuri, la Realitatea TV.

Ultima oră

Comentariul meu