trafic întrerupt pe autostrada a1 sibiu – deva din cauza unui accident rutier

Un accident rutier, în care a fost implicat două camioane şi un autocar s-a petrecut luni seară pe autostrada A1 Deva – Sibiu, în apropiere de Orăştie.

Un camion s-a răsturnat de-a curmezişul şoselei, pe autostrada A1, în apropiere de Orăştie, pe sensul de mers Deva – Sibiu al autostrăzii. Un alt autotren şi un autocar au intrat în coliziune cu camionul, însă nu s-au înregistrat victime, anunta adevarul.ro.

„În accidentul rutier petrecut pe sensul de mers Deva – Orăştie, au fost implicate două autotrenuri şi un autocar. Nu sunt victime”, a confirmat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Din primele informaţii pe care le avem, şoferul autotrenului răsturnat pe autostradă nu a fost rănit, însă circulaţia în zona în care a avut loc evenimentul rutier este restricţionată”, a precizat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

La faţa locului s-au deplasat echipajele Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara şi cele ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara – Detaşamentul Deva. Poliţiştii atenţionează şoferii să circule cu prudenţă în zonă şi să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie.

Sursa: adevarul.ro

Ultima oră

Comentariul meu