sibiul are un europarlamentar forţa civică: diana pavelescu a trecut pragul electoral!

Cu numai două săptămâni înainte de alegerile europarlamentare, sibianca Diana Pavelescu  a reuşit să treacă pragul electoral care îi permite să obţină un loc în Parlamentul European pe lista partidului Forţa Civică.

Potrivit sondajului realizat de INSCOP Forţa Civică are 5,1% din intenţia de vot, cu 0,4% procente mai mult faţă de ultimul sondaj realizat în luna martie 2014, referitor la alegerile europarlamentare 2014.

Potrivit unui sondaj intern Forţa Civică, cu trei săptămâni înainte de ziua alegerilor europarlamentare in judeţul Sibiu intenţia de vot pentru partidul condus de Mihai Răzvan Ungureanu era de 11%.

Chestionați în legătură cu prezența la alegerile europarlamentare din 25 mai, 32% dintre români au răspuns că se vor prezenta cu sigurață la vot, iar 28,9% indică faptul că probabil vor merge la vot. 9,7% spun că probabil nu se vor prezenta la vot, 9,6% spun că sigur nu se vor prezenta la vot, în timp ce 17,3% declară că încă nu s-au hotărât. 2,5% nu știu sau nu răspund la această întrebare.

Datele de prezență la urne la alegerile europarlamentare din 2007 și din 2009 când participarea nu a depășit 30% sugerează faptul că indicatorul cel mai potrivit pentru a estima prezența la vot este opțiunea de răspuns ”Cu siguranță Da”, adică 32% dintre votanți.your presentation name

Câți dintre cei 28,9% care declară că ”probabil vor merge la vot”, vor face efectiv acest lucru este imposibil de estimat în condițiile în care un asemenea răspuns poate fi interpretat drept o opțiune de refugiu pentru cei care doresc să ofere răspunsuri dezirabile din punct de vedere social.diana pavelescu

Sursa sondaj: inscop.ro

Ultima oră

Comentariul meu