PRIMA IMPRESIE: Cum să fii incredibil de sexy în fața lui sau a ei

Să fim mai atractivi ne interesează pe fiecare, fie că recunoaștem sau nu. Să fim mai sexy e un obiectiv, până la urmă indiferent de vârstă.

Prima impresie e o chestiune de mai puțin de o secundă, deci cum am putea sa trecem acest test în fața cuiva căruia vrem să-i cădem cu tronc?

Iată zece secrete care ne pot ajuta să trecem testul primei impresii:

1. Zâmbește

Oricine preferă un zâmbet, unei mutre posace. Pe lângă faptul că ne face mai plăcuți, un zâmbet arată că suntem pozitivi și bine dispuși în general. Conterază mult la prima impresie un chip luminat de un zâmbet.

2. Dormi

E demonstrat. Multe staruri au răspuns la întrebarea cum fac să fie mereu în formă și să arate bine cu o simplă frază: „Dorm mult și mă hidratez bine” Sogur că pe lângă asta, mai face și ceva mișcare, merge la gimnaziu sau la înot, sau trece pe la cosmeticiană, dar precis somnul este un ingredient principal al felului în care arată.

3. Poartă roșu

Poate părea un sfat absurd, dar roșul e o culoare vie, care ne place, ne dă o lumină aparte și e antrenantă. Decât negru sau gri, te asigurăm că mai repede vei plăcea cuiva dacă porți măcar ceva roșu în vestimentație. Roșul este în plus și o culoare legată de senzualitate si atracție.

4. Barba de trei zile

La bărbați, barba proaspătă, nu mai veche de trei zile îi face să pară mai sociabili, mai atractivi și mai accesibili. În plus îi face să pară mai tineri de cele mai multe ori pe cei cu o vârstă.

5. Vocea

Potrivit studiilor, vocea masculină e mai atractivă când e profundă și gravă, iar vocea feminină trebuie să fie efectiv femenină. Desigur că putem să ne modelăm puțin tonul vocii atunci când vorbim cu cineva pe care vrem să îl seducem.

6. Înălțimea

Bărbații trebuie de regulă să fie mai înalți ca femeia. De aceea trebuie să ai grijă cu tocurile dacă ești femeie și alesul tău nu bate spre 1.80.

7. Machiajul și sutienul

Poate că unii bărbați preferă femeile naturale, dar majoritatea se dau în vânt după femei bine machiate. Și asta nu e totul. Stereotipul sânilor mari funcționează la bărbați. Oricât ar spune unii că le plac sânii mici, un sutien care pune în evidență bustul unei femei va face minuni chiar și la acești bărbați.

8. Sfaturi pentru ei

Stereotipul pițiponcului care se dă mare cu mașina lui de lux și contul curent funcționează. Dacă ieși cu o piți, ai nevoie de pachetul complet, inclusiv ceva  mușchi. Doar creierul e opțional.

Desigur, niciunul dintre cele opt sfaturi poate să nu funcționeze și poate că nici nu ar trebui, dar cum trăim într-o lume departe de perfecțiune, e bine să auziți de ele.

Să fiți sexy!

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică