adriana bahmuteanu cu ochii in lacrimi la acces direct! prigoana acuzat ca vrea sa o omoare!

Adriana Bahmuteanu a venit la Acces Direct pentru a comenta declaratiile rautacioase ale lui Silviu Prigoana, anunta wowbiz.ro.

“Nu ma simt foarte bine, am otita si un vertigo. Eu nu am cerut un drept la replica. Am avut cea mai urata zi de nastere din viata mea. Eu nu sunt un monstru. E urat ca barbatul cu care dorm in pat doreste sa ajung mai repede la Dumnezeu! Ce urmeaza? Sa imi dea cu ceva in cap? Sa imi puna lipici pe clanta? Sunt total nefericita. Eu am incercat sa fac sa mearga. Am vrut ca ai nostri copii sa traiasca cu ambii parinti. Sunt fericita la serviciu si atunci cand stau cu parintii. In viata de cuplu sunt nefericita. Eu cred ca sotul meu ma uraste foarte tare”, a spus Adriana Bahmuteanu.

“Sotul meu si-a faurit o lume a lui, pe care o alimenteaza cu minciuni. A inceput sa si creada acele minciuni. Eu cred ca are probleme la scufita. Il rog sa vina cu dovada ca eu am acceptat sa fiu mama surogat. Eu m-am rugat foarte mult ca sa devin mama. Recunosc ca mi-am dorit ca sotul meu sa fiu un barbat realizat, am vrut ca copiii mei sa >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu