Vicepremierul rus a trecut la amenintari serioase intr-un mesaj postat pe Twitter, in care precizeaza ca la solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau.

Rogozin incearca sa revina din Transnistria, unde a participat vineri la ceremonii cu ocazia Zilei Victoriei, la Moscova.

“Data viitoare voi zbura la bordul unui (bombardier strategic de tip) Tu-160″, afirma Rogozin, subliniind ca sanctiunile nu-l vor determina sa-si anuleze viitoare vizite la Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldovene Transnistria. De asemenea, in ultima sa postare pe Facebook, vicepremierul rus afirma ca Romania i-a inchis spatiul aerian in legatura cu sanctiuni impuse de catre Uniunea Europeana”, potrivit Itar-Tass.

Vicepremierul a acuzat probleme cu transportul si joi, la venirea in regiunea separatista moldoveana, unde a asistat la parada organizata pe 9 mai, de Ziua Victoriei asupra nazismului. El a anuntat, tot pe Twitter, ca avionului sau, care se >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu