foto weekend de vis pentru andreea esca la sibiu. uite cum s-a distrat!

Vedeta Pro TV, Andreea Esca, a ales să petreacă la Sibiu acest weekend. Prezentatoarea Stirilor de la cunoscutul post de televiziune s-a distrat de minune în orașul nostru.

Daca inainte de a incepe restructurarea, mai multe nume mari din televiziune au decis sa plece, singura persoana care inca n-a parasit corabia este Andreea Esca.

Din fericire pentru ea aceste vremuri tulburi au prins-o departe de munca, intr-un concediu, pe care l-a petrecut in insoritul Saint Tropez.

Nici cand s-a intors in Romania, Esca nu s-a gandit sa se intereseze ce se intampla la serviciu si a plecat departe de tumultul din Capitala, la Sibiu, acolo unde se relaxeaza din plin.
foto weekend de vis pentru andreea esca la sibiu. uite cum s-a distrat!
Inca de dimineata, stirista de la Pro isi anunta fanii cu actiunile pe care le inteprinde, dar mai ales cu felurile de mancare cu care se rasfata.foto weekend de vis pentru andreea esca la sibiu. uite cum s-a distrat!

Daca de dimineata a gustat dintr-un platou rece cu mezeluri si cascaval, spre orele pranzului, Andreea s-a bucurat de un gulas de toata frumusetea.

esca

sursa foto: Facebook. sursa info: wowbiz

Ultima oră

Comentariul meu