connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)

Zi mare pentru Connect-R! Fetita lui si a Mishei, Maya este crestinata astazi, iar la evenimentul ce se desfasoara la Biserica Sf Nicolae din Bucuresti, au fost invitati doar prieteni apropiati, anunta wowbiz.ro.

connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)Misha si Connect-R, alaturi de fetita lorMaya, care este vedeta zilei, spun apropiatii are pregatite mai multe tinute, o parte dintre ele pentru petrecerea ce va urma dupa ceremonia de la biserica.connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)Connect-R, imbracat in camasa si in blugi

Connect-R a venit la biserica imbracat in camasa albastra si in blugi, iar Misha intr-o rochita albastru cu alb. Maya este imbracata la fel ca mama ei.

La un moment dat, Misha si Connect -R s-au imbratisat chiar in fata bisericii, iar gestul lor i-a impresionat pe toti cei prezenti. connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)Misha, emotionata, a vorbit la telefon mai tot timpul

Nasii micutei sunt sora Mishei si sotul acesteia.connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)

connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)La iesirea din biserica, micuta a plans la poza de grupi, insa a adormit imediat in bratele tatalui ei. Misha a avut griha sa-i aseze palariuta de pus a micutei si sa o fereasca de soare.connect-r si-a botezat fetita. invitati de marca la eveniment! (foto)

Printre invitatii de la biserica s-au aflat si Pepe si Vasile Muraru, colegi de >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu