video foto scandal cu romi și mascați la urgență în sibiu. polițiștii au chemat întăriri!

Scene parcă decupate din filme la Spitalul Județean Sibiu. Zeci de romi s-au adunat în fața secției de primiri urgente și s-au scandalizat că medicii de aici nu au dat întâietate unor răniți din etnia lor.

Aceștia au ajuns la spital după ce au suferit un accident de circulație pe Valea Oltului în timp ce mergeau către Tg. Jiu. În una din mașinile aflate în coloană era și regele romilor din România, Daniel Cioabă.

Accidentul a vut loc pe Valea Oltului în jurul orei 12.00.

Patru din pasagerii aflați în mașina care a fost implicată în accident, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Până să ajungă ambulanțele la Sibiu, în curtea spitalului s-au strâns aproximativ 70 de romi, care s-au scandalizat în momentul în care răniții au ajuns aici.

Supărați că nu sunt lăsați să intre în secția de urgențe, unii din romi s-au împins cu câțiva polițiști alfți la intrarea în secție.

”Ne deplasam 3 masini la meciul dintre Tg Jiu cu Potcoava și undeva la limita dintre județe Mihai Dorin și Mihai Ioniță și incă doi băieti din federație. (..) Nu am văzut impactul. Doi dintre răniți i-am adus noi la spital, cu mașina mea. Erau plini de sânge și aveau dantură ruptă. Cei doi care au venit cu SMURD-ul au venit la mine în mașină. I-au preluat la intrarea în oraș. Dacă era impact direct cu TIR-ul era mult mai grav. Tir-ul nici nu a oprit. S-a dus mai departe. Sunt speriați oamenii, pentru că au auzit cu toți ceea ce s-a intâmplat. Sunt foarte speriați. Oamenii noștrii sunt oameni civilizati. Mai plâng ei, dar nu fac probleme. (..) Nu știu de ce au venit mascații”, a declarat Daniel Cioabă – regele romilor din România.

Scandal la Urgență

Rudele celor răniți s-au arătat indignate de faptul că nu au fost lăsati să intre în spital. După ce s-au împins cu fortele de ordine, spiritele s-au calmat.  tigani 2Martorii accidentului spun că doi dintre răniti erau constienti, iar doi nu.tigani 3”Ne-au sunat că au făcut accident. Am vrea să îi ducem în Germania la spital pe cei răniți, dar nu ne lasă să intrăm să îi vedem. Răniții sunt aici toți”, a povestit o rudă a celor patru răniți.

”Noi am fost în fața celor care au făcut accidentul. Ne-am întors si i-am scos din mașină. Erau plini de sânge. Pasagerul din dreapta l-am scos greu. I-am pus în masină și i-am adus la Sibiu. Doi erau constienti. Doi nu erau conștienți”, a povestit un martor al accidentului.

Se consideră discriminați

Regele Dorin Cioabă spune că cei de la spital nu s-au mobilizat ca sa primeasca rapid ranitii si de aceea a apărut acel mic scandal

”Am reușit să vb cu medicii. Am luat legătura și cu conducerea spitalului să urgenteze primirea răniților. Ne-am lovit de sistemul acesta prost gândit, că e un singur medic si rănitii trebuie să astepte. A fost un mic conflict cu câtiva agenti de la circulatie care au vrut să blocheze accesul părintilor. S-a iscat o mică ambuscadă la usă și am intervenit și am aplanat acest conflict”, a spus regele internațional al romilor.

YouTube video

Politistii fac cercetări la fata locului pentru a stabili cum a avut loc accidentul si cine se face vinovat de producerea acestuia.

Ultima oră

Comentariul meu