video nepotul lui cioabă bătut crunt într-un bar si amenințat cu moartea (imagini șocante)

Nepotul regelui Dorin Cioaba a fost batut crunt intr-un bar din Sibiu. Acesta are mana rupta si dislocata, contuzii la cap si pe corp. Acesta a fost bătut de cel pe care el însuși l-a bătut cu bestialitate în urmă cu 2 ani într-un bar din Sibiu.

Tânărul spune că a fost la un suc, iar in bar după 10 minute a venit un anume Dan cu încă vreo 6-7 persoane, care l-au batut si l-au lăsat acolo într-o baltă de sânge. Băiatul spune că le cunostea pe aceste persoane pentru ca cu acest Dan Iancu a avut eu un conflict mai vechi, acum vreo 2 ani. Atunci tot la o sală de jocuri s-a batut cu acesta si atunci el l-a batut de l-a lasat lat.

” Atunci tot la o sală de jocuri tot el a început cu scandal, dar el era angajat acolo și l-am bătut la sala de jocuri și m-au arestat. Aveam 17 ani și în cazul meu s-a aplicat legea pînă la sânge ca să zic așa.

CITEȘTE ȘI: VIDEO ȘOCANT Tânăr bătut cu bestialitate de nepotul lui Cioabă. IMAGINI INCREDIBILE!

Si acum mi-au trimis amenințări că tot nu scap și că pe unde mă prind și de fiecare dată când ies în oraș, vin și ei și mă bat. Și ei sunt foarte mulți. E o grupare foarte mare. Au informatori care îi anunță de fiecare dată. (…) Nu știu ce vor ei să dovedească. Mă înjură. E vorba de răzbunare. Se răzbună că l-am bătut acum 2 ani. Chit că eu am plătit. Am fost minor și am fost închis. Le-am dat bani… Dar ce nu am făcut.. (..) Acum am ieșit acum două nopți la un suc în oraș și nu a trecut mult timp și au venit peste mine. (..) După aceea au venit bodiguarzi de acolo..”, a povestit Daniel Cioabă.

A plătit 6.000 de euro pentru scandalul din 2012

Nepotul lui Cioabă a mai povestit că e la fost condamnat la inchisoare cu suspendare în 2012, iar acest Dan Iancu si-a retras plangerea in schimbul a 6.000 de euro, bani pe care i-a primit chiar de la nepotul lui Dorin Cioabă. ” Zic să nu mai ies din casă că îmi taie gâtul. Imi zic că sunt cioară și din astea.. Vor să se răzbune pentru conflictul avut cu el. (..) Ne-am împăcat cu el în instanță. I-am dat 6.000 de euro. A zis că nu mai are nimic cu mine. Și totuși mă bate. (..) Numai că el nu e pedepsit”, a mai spus acesta.

Îl amenință cu moartea

Baiatul spune ca e vorba de razbunare si ca cum iese in oras aia il bat de il rup si il ameninta ca i taie gatul. A depus plangeri la politie. Degeaba. Cum iese din casă il prind si spun ca i taie gâtul si il bat. ” De două ori m-au bătut. Înainte de Crăciun și acum. În rest numai amenințări. De asta m-am și ferit să ies în oraș. Mă tem să mai ies și mă tem să mai fac scandal. Că eu sunt eliberat cu suspendare. Sunt foarte mulți. (..) A intrat el în baie și mi-a rupt mâna și au mai venit încă 4-5. Mi-au dislocat umărul. M-au lovit la față, la cap. (..) De Crăciun am avut 18 zile de spitalizare. (..) Unde ies tot vin și mă bat. Umblă numai în gască. Câte 10 – 15 persoane. Au la ei arme albe. Mă bucur că nu au scos un cuțit ceva ca să mă taie. Mă tem pentru viaţa mea să nu mă prindă pe stradă şi să nu mă atace cu un cuţit. Şi atâta se laudă că mă omoară.”, a declarat vineri nepotul lui Dorin Cioabă.tribunal dumbravii sibiuAu depus plângere la parchet

Tatal copilului spune ca a depus acum plangere la parchet.  ” La prima bătaie când a fost copilul meu vinovat ne-am înţeles cu ei să îşi retragă plângerea şi le-am dat 6.000 de euro pentru asta. Prin instantă a zis că nu mai are treabă cu el. Politia de la noi din Sibiu nu a făcut absolut nimic. Aşteaptă să îmi omoare copilul. Cred că a 3-a oară îl omoară. Nu vor să facă nimic. Cred că pentru că suntem tigani. Nu reacţionează în niciun fel. Acum am făcut direct plângerea la parchet. Azi o depunem acolo. Noi nu ne gândim la bani. Vrem să facă legea dreptate. Cum s-a aplicat în cazul nostru, aşa să se facă şi acum. Sunt interlopi. Umblă în gaşcă. Umblă câte 10 – 20 de insi”, a povestit și Mihai Alin, tatăl victimei.dorin cioabaRegele Dorin Cioabă face scandal

Regele Dorin Cioabă spune ca este o mare discriminare cu care autorităţile tratează acest caz. ” In primul rând în toată acţiunea asta nu văd decât o mare discriminare cu care autorităţile tratează aceste cazuri. Când a fost vorba de un membru al comunităţii care a produs un scandal într-un bar, au venit si l-au arestat cu mascatii si au mediatizat foarte mult evenimentul, încât a fost prezentat ca un criminal. (..) A fost arestat şi a stat 3 luni arestat. A fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. A plătim 6.000 de euro despăgubiri. Chiar eu cu tatăl meu am făcut această înţelegere. (..) Acum băiatul acesta se rezbună. (..) Poliţia nu actionează cu aceeiaşi măsură cu care a acţionat în primă fază. Mă întreb de ce e atâta discriminare. (..) Un rom nu are voie să acţioneze pentru că i se aplică legea, dar majoritarii pot să facă aceste fapte fără nicio problemă. (..) Noi am vorbit cu tatăl acestori tineri. Ei nu sunt la prima abatere. Eu fac tot felul de provocări şi se bat şi iau bani de la cei cu care se bat. Noi nu avem nimic cu ei. (..) Am trecut peste asta şi familia a plătit banii aceeia”, a spus și Dorin Cioabă.lenisPoliția cercetează cazul

” Peroana in cauza a depus două reclamatii. Una în luna ianuarie pentru o faptă petrecută în luna decembrie. S-a început urmărirea în dosarul respectiv sub aspectul de loviri şi alte violente. S-a identificat şi persoana care a săvârşit această faptă. Dosarul este în continuare în lucru la nivelu poliţiei municipiului Sibiu. De asemenea şi sesizarea depusă ieri are ca obiect loviri şi alte violenţe şi va fi cercetată de asemenea de aceiaşi poliţişti”, a spus Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ce s-a întâmplat în 2012

Ora de Sibiu a relatat în 6 iulie 2012, cum că un om de pază de la o sală de jocuri de noroc din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de către trei tineri, printre care se afla și nepotul regelui Florin Cioabă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se vede cum agentul de pază este lovit cu pumnii, picioarele și cu scaunele de către agresori.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Dute draq de cioarå borâtå cå si eu te as putea ti`as rupe capul pt ce ai facut in 2012.Nu tii rusine san iesi acum pe post sa te plagi sugaciule?Da sa te bata Iancu de fiecare data cand te prinde….Sa te lasa fara dinti si fara picioare pt bataia care a mancat`o atunci de la tine (aia).Dute draq

  2. vezi, daca ai fost smecher! asa iti trbuie! si toti care mai incep scandaluri si batai!! sa va dea in gura sa va invatati minte, ca nu sunteti voi dumnezeu!

  3. Karma e o curva mare! Ce ai dat, aia primesti tigane. Atunci Dorin Cioaba nu mai zicea ca cioara a batut un om care era la munca lui..si asta dadea ca in sac? Si cum de a iesit din inchisoare? Pe banii tiganilor..acum vrea sa nu plateasca faptele facute? Sa-i dea pana nu se mai misca. Si-asa sunt prea aroganti tiganii astia. Am ajuns sa ne fie frica sa mergem pe strazi, sosele, ca ne omoara tiganii cu bolidurile lor nesimtite..si nu fac puscarie, ca le rad la toti in nas.

  4. Sunt Roman pentru Romani ! O vorba de romani:” Smecheria si prostia se plateste!” Ai vrut sa fi smecher ,sa dai si tu niste pumni si picioare unui om cazut la pamant,fara aparare,fara reactie! Acum pentru ce ai mai aparut la Tv?! Nu l-am vazut pe Iancu la televizor cand l-ati lasat inconstient(pentru putina vreme) Ori suntem golani ori nu mai suntem!

  5. Tiganul asta borat ii dadea numai picioare in cap tipului cand era la pamant. Acum cand si-a luat-o si el iese la TV. Fii multumit ca ca esti bine!

  6. bagamias p..a in tine tigan imputit.si tu ai mai ajuns smecher.ca ai numai haine de 30 lei pe tine.

  7. cioaba ai crezut ca esti buricul pamantului???….roata se intoarce, dumnezeu nu doarme!