ministrul şova, anunţ important despre autostrăzile sibiu – piteşti şi sibiu – braşov

Ministrul Transporturilor a anunţat vineri la Sibiu că săptămâna viitoare vor fi lansate ofertele pentru studiile de fezabilitate în cazul autostrăzilor Sibiu – Piteşti şi Sibiu – Braşov, iar de sâmbătă, 10 mai, încep lucrările la autostrada Sebeş – Turda.

Dan Şova a anunţat vineri că Sibiul este conceput ca un nod de autostrăzi.

De asemenea ministrul Transporturilor a mai spus că sâmbătă încep oficial lucrările la autostrada Sebeș – Turda.

„O să treacă pe aici Coridorull IV, drumul spre Piteşti, Autostrada spre Braşov şi Autostrada Transilvania care vine la Sebeş. Toate obiectivele sunt în curs de realizare. La Sebeş Turda mâine vom da ordinele de începere a lucrărilor, chiar la Primăria Turda.”, a spus vineri Ministrul Transporturilor.

Se lansează studiile de fezabilitate pentru Sibiu – Piteşti şi Sibiu – Braşov

„Pentru Sibiu- Piteşti şi Sibiu-Braşov colegii de la CNADNR au propus luni, eu zic miercuri, joi, săptămâna viitoare, cel mai târziu studiile de fezabilitate vor fi şi ele suite pe SEAP, deci vor începe să curgă cele 43 de zile pentru ofertă. În felul acesta asumându-ne aproape jumătate din memorandumul care a fost prezentat în Guvern în legăptură cu absorţia de fondiuri europene. Publicând studiile de fezabilitate, pentru 1795 de kilometri de autostradă. Sa nimerit ca Sibiu-Piteşti şi Sibiu- Braşov să fie în acelaşi timp. În rest vor merge calendarele”, s-a lăudat Dan Şova.

Ultima oră

Comentariul meu