video csu a pierdut dramatic cu u cluj și ratează calificarea în semifinale

CSU Atlassib Sibiu a cedat în meciul cinci al seriei cu U Cluj. Oaspeții au învins cu 72-74 (14 – 14 14 – 26 23 – 14 21 – 20) și s-au calificat în semifinalele campionatului național de baschet.

Seară tristă pentru CSU Sibiu și cei aproape 2.000 de suporteri veniți la Sala Transilvania. CSU a fost învinsă la capătul unui meci echilibrat de către U Cluj, în meciul decisiv pentru calificarea în semifinale.

Meciul a stat sub semnul echilibrului în primul sfert. S-a pornit de la 14-14, în sfertul doi, dar clujenii s-au distanțat la 12 puncte pe tabelă până la pauza mare, pe fondul unui joc mai slab în atac al echipei noastre.

A venit sfertul trei în care CSU a revenit spectaculos în joc și a micșorat diferența la trei puncte, scor 51-54.

Sfertul patru a fost unul al răsturnărilor de situații. CSU a revenit în avantaj pe tabelă, dar totul s-a năruit în ultimele 40 de secunde, când Hardgrove și Silvășan au marcat de la distanță. Ceskovic a avut ultima aruncare, dar mingea nu a intrat în inel, iar oaspeții au învins cu 72-74 și s-au calificat în semifinale, acolo unde vor întâlni pe CSU Asesoft Ploiești.

 

CSU Sibiu:

Bojovic 17, Calotă 6, Austin 3, Crăciun 2, Nelson 12, Johnson 4, Ceskovic 10, Lee 18

 

U Cluj:

Medvedj 7, Kuburovic 11, Baciu 1, Sparks 2, Silvășan 24, Lalovic 4, Hargrove 24, Cuic 1

 

Declarație Miodrag Perisic:

A fost o serie destul de strânsă. Am știut de când am avut 2-0 la scorul general că va fi foarte greu să învingem. A fost greu fără Sarovic. El este un jucător cu experiență și aveam mare nevoie ca să joace. (..) Ei au avut noroc că nu au avut niciun jucător accidentat. (..) Ca să fiu sincer astăzi nu am jucat așa cum ar fi trebuit. Astăzi cred că jucătorii și-au dorit prea mult victoria. (..) Așa se întâmplă când la mijloc sunt emoții așa de mari.  (..) Am făcut o greșeală când mai erau 45 de secunde. Nu ne-am înțeles în apărare și i-am lăsat să marcheze ușor, iar la final Silvășan a reușit o aruncare decisivă. (..) Vreau să îi felicit pe băieți pentru că au dat maximul, chiar dacă nu am fost în formulă completă. Am avut o sală plină și sunt mândru de acești oameni, care au venit să ne susțină. Ne-au ajutat foarte mult pe parcursul acestui sezon și îmi pare rău că nu am putut să trecem de Cluj. Am dat totul pe teren.

Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu