arsenal londra testează un fotbalist de la interstar sibiu

Constantin Girjoaba de la FC Interstar Sibiu, componentul grupei 1999 pregatita de Marian Margarit, se va prezenta vineri la aeroportul Otopeni de unde va zbura spre Salonic.

Elenii gazduiesc una dintre cele mai mari si puternice academii de fotbal ce apartine renumitului club londonez, Arsenal.

Insotit de seful scouterilor pentru Europa de Est a clubului londonez, Tin-Tin va sta in Grecia timp de 3 zile si va participa la mai multe actiuni de pregatire in cadrul Academiei lui Arsenal.

Jucatorul Interstarului a fost monitorizat de mai multe academii internationale pe parcursul ultimului an. Deasemenea el se afla si in vizorul echipei nationale U 15 a Romaniei, acolo unde a fost convocat de cateva ori.

Arsenal Londra i-a facut o invitatie sa participe in acest week-end in cadrul Academiei de la Salonic la cateva antrenamente si testari.

„Alegerea pe care am facut-o anul acesta colaborand cu Liberty Sport Management reprezentata de Catalin Sarmasan se dovedeste a fi una deosebita. Sunt convins ca Tin Girjoaba ne va reprezenta cu brio. Suntem alaturi de el, ne mandrim cu el si ii uram mult succes. Mentionez ca mai sunt si alti jucatori din cadrul clubului care in momentul de fata sunt monitorizati de cluburi din tara si strainatate. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Este doar munca lor si a antrenorilor”, a declarat Caius Bara , presedintele FC Interstar Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu