marţi, 13, porţi deschise la detaşamentul de pompieri mediaş | vezi de ce

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel că, în fiecare zi de marţi 13, organizează în Municipiul Bucureşti şi în judeţele ţării „Ziua Informării Preventive”. Derulate sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, activităţile informativ-educative ce vor avea loc urmăresc conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Astfel, marţi, în intervalul orar 10.00-13.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu şi subunităţile din Mediaş, Agnita şi Miercurea Sibiului îşi vor deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei noastre, vizualizând totodată şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

De asemenea, cadrele inspectoratului vor desfăşura în unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Sibiu, oraşului Avrig, localităţilor Cârţa şi Bruiu activităţi de informare preventiva în scopul popularizării în rândul elevilor a semnificaţiei „Zilei Informării Preventive”. Aceste acţiuni educativ preventive au ca obiectiv conştientizarea tinerilor privind cunoaşterea diferitelor tipuri de riscuri specifice, a măsurilor de prevenire a acestora, precum şi a comportamentului adoptat în cazul producerii lor.

Tags:

<table align=”left” width=”50%” >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu