video emoționant fanii lui csu sibiu au intrat peste jucători la antrenament. uite ce a ieșit!

Aproximativ 60 de suporteri ai lui CSU Sibiu au oferit momentul zilei în baschetul românesc. Suporterii au mers la antrenamentul echipei pentru a îi încuraja pe jucători înaintea meciului de miercuri cu U Cluj.

Clipe superbe pentru baschetbaliștii lui CSU Sibiu.

Fanii au mers la antrenamentul echipei de marți după amiază și au încurajat jucătorii favoriți înaintea importantei partide de miercuri de la ora 18:30 cu U Cluj.

Conștienți că jucătorii au nevoie mai mult ca oricând de susținerea lor, fanii au  ținut să le arate acestora că iubesc CSU necondiționat și îi vor încuraja mai mult ca oricând miercuri după amiază.

Jucătorii, vizibil emoționați, i-au aplaudat pe suporteri.

Antrenorul Miodrag Perisic i-a invitat pe aceștia pe parchetul Sălii Transilvania, iar căpitanul Cristi Crăciun a ținut să le transmită că echipa va lupta pentru a se califica în semifinalele campionatului național de baschet.

”Murim pe teren!”, a spus Crăciun.

CSU Atlassib Sibiu va juca miercuri de la ora 18:30 cu U Mobitelco Cluj Napoca. Meciul se joacă cu casa închisă, toate biletele pentru această partidă fiind epuizate încă de luni.

Accesul în sala Transilvania se va face de la ora 17.00, iar pentru cine nu a apucat să își cumpere bilet, partida va fi televizată pe canalul Digi Sport 3.

Sursa: csusibiu.ro

 

 

Ultima oră

Comentariul meu