csu furată grosolan de arbitrii la cluj. sibiul face scandal pe bună dreptate!

CSU Atlassib Sibiu a pierdut dramatic în prelungiri meciul patru jucat la Cluj Napoca cu   90 – 89 (20 – 24 19 – 29 15 – 15 25 – 11 11 – 10). Arbitrii au închis ochii la un falut grosolan la Calotă în ultimele secunde din prelungiri, anunta csusibiu.ro.

CSU a făcut sâmbătă seară la Cluj, unul din cele mai bune meciuri din acest sezon. Echipa lui Miodrag Perisisic au dominat jocul în mare parte și au condus și la 16 puncte diferență pe tabela de marcaj. Am avut patru puncte avantaj pe tabelă după zece minute, iar până la pauza mare, diferența a crescut la 14 puncte în favoarea echipei noastre.

Arbitraj dubios în sfertul patru și prelungiri

După ce în sfertul trei s-a mers cap la cap, a venit sfertul patru în care au intrat în rol și arbitrii meciului. Bojovic a fost ușor eliminat pentru cinci greșeli personale, iar apoi la scurt timp Austin a avut aceeiași soartă. Clujenii au jucat extrem de agresiv, iar aceeiași arbitrii au închis ochii la multe faulturi ale acestora.

S-a intrat în prelungiri, iar Clujul a avut un ecart de nouă puncte în primele două minute. Ceskovic a fost și el eliminat cu ușurință și se părea că misiunea celor de la U Cluj era mai mult decât facilă. Calotă și Lee ne-au ținut în joc, iar la ultima fază, aceeiași arbitrii au închis din nou ochii și nu au sancționat un fault grosolan, ca la fotbal, la Calotă.

Miercuri urmează meciul 5

S-a terminat 90-89 pentru gazde, iar scorul la general este acum de 2-2, urmând ca miercuri 7 mai, să se dispute meciul al cincelea, la Sala Transilvania, din Sibiu.

De luni se vor pune în vânzare biletele pentru acest meci. Acestea se vor putea cumpăra de la sediul clubului nostru, din strada Rennes, numărul 2.

CSU:

Bojovic 15, Calotă 15, Austin 5, Crăciun 5, Neslon 8, Johnson 17, Ceskovic 9, Lee 15.

Miodrag Perisic: A fost fault clar la ultima fază! Sunt mândru de jucătorii mei!

Am controlat meciul în mare parte. La ultimele trei partide, cei de la Cluj au avut 30 de aruncări libere, adică 10 aruncări per meci, cu mult mai multe decât noi. (..) Apoi la Bojovic s-a fluierat fault și a fost eliminat, în loc să se pună coșul.. A urmat apoi Austin și după care Ceskovic a fost și el eliminat. (..) Este adevărat că vreo 3-4 minute nu am găsit soluții. (..) Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei pentru că au dat totul pe teren. (..) La ultima fază a fost fault clar! Nu știu exact ce jucător a făcut fault, dar a fost fault clar!!! Acela a fost un fault cât se poate de clar! (…) Eu sunt mândru de cum am jucat până acum. Suntem uniți și suntem o echipă care joacă cu inima, iar eu sunt mândru de jucătorii mei și vreau să le mulțumesc! Vom încerca să ne calificăm în semifinale. Ne dorim cu toții foarte mult lucrul acesta!

Ultima oră

Comentariul meu