O inregistrare video realizata de un liceean cu telefonul mobil ii arata pe colegii acestuia glumind in legatura cu Titanicul inainte de naufragiul feribotului sud-coreean, care a provocat moartea a sute de persoane.

Aceste imagini au fost surprinse la 16 aprilie, dimineata, de un liceean in varsta de 17 ani, al carui cadavru a fost gasit de scafandri in epava feribotului, alaturi de telefonul mobil.

Pe inregistrarea difuzata de presa sud-coreeana la cererea tatalui liceeanului, tinerii glumesc cand feribotul se inclina spre dreapta.

Nimic nu pare sa afecteze croaziera. Liceenii sunt in excursie scolara, echipajul se vrea calm si niciun ordin de evacuare nu este dat.

“Salvati-ma”, se amuza un liceean, in timp ce altul sugereaza postarea filmului pe Facebook.

“Devine un fel de Titanic”, glumeste un al treilea.
Telefonul arata ca Park Su-Hyeon a inceput sa filmeze la ora locala 08.52, cu cateva minute inainte ca echipajul Sewol sa trimita primul mesaj de ajutor.

Dupa 11 minute, liceenii inca erau veseli. Unul dintre ei considera, pe un ton afectat, ca este timpul sa isi transmita ultimele dorinte. Altii se intreaba daca incidentul va fi prezentat in jurnalul de stiri.

Ulterior, tinerii sunt cuprinsi incet de angoasa si confuzie, ei realizand gravitatea situatiei.

Unui liceean ii tremura picioarele si >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu