video foto festival de flori şi aranjamente de grădină în piaţa mare a sibiului

Adevărată invazie de flori în Centrul Istoric al Sibiului. Piața Mare a orașului s-a transformat în acest final de săptămână într-o oază de atracție pentru iubitorii şi pasionaţii de flori şi grădinărit.

Aceștia pot vizita şi achiziţiona tot ceea ce au nevoie pentru a amenaja o grădină completă la Festivalul Grădinilor.

Devenit deja o tradiție pentru sibienii și turiștii care vizitează orașul în această perioadă Festivalul Grădinilor a aduce în faţă publicului larg tot ceea ce înseamnă produse şi servicii pentru amenajarea grădinilor, parcurilor, spaţiilor verzi.

Oferta este extrem de variată și atractivă pentru toată lumea, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nimeni nu a plecat cu mâna goală acasă.

„Am cumpărat un trandafir portocali şi două begonii. Preţurile sunt bune. Mai bine ca la Piaţa Cibin din oraş. Oferta de flori e foarte frumoasă. Merită să vin aici. Am venit special pentru a cumpăra flori”, spune o doamnă aflată la cumpărături în această locaţie.flori (5)„Am luat flori de pus în grădină pentru balcon şi grădină. Gama e foarte diversificată şi am remarcat că au venit şi firme noi faţă de anii trecuţi. Eu plec mulţumită acasă.. Nu ştiu soţul cât e de mulţumit după cât am cheltuit pe flori”, a mai spus o altă cumpărătoare.flori (3)Ofertă variată, preţuri pentru toate buzunarele

Producătorii îi întâmpina pe pasionaţii şi iubitorii de flori cu reduceri importante de preţ la flori, arbuşti, mobilier de grădină, scule şi unelte de grădinărit, soluţii de amenajare. Florile de primăvară sunt cele mai căutate.flori (2)„Se caută florile curgătoare şi de balcon. Petunii curgătoate, salviile, etc. Acestea sunt cele caută. Cumpără oamenii în funcţie de buget. Avem flori de la 1,5 lei, după cum fiecare îşi doreşte. Recomandăm florile curgătoare pentru această primăvară”, a explicat Norocel Culcer – cultivator flori Câmpia Turzii.flori (1)În cadrul evenimentului, au loc si o serie de prezentări şi demonstraţii practice susţinute de specialişti şi firme din domeniu, pe teme legate de creşterea şi întreţinerea florilor. Târgul este deschis până duminică.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu