un medieşean i-a adresat o scrisoare deschisă prinţului charles | vezi amănunte

Medieşeanul Helmut Novak a adresat o scrisoare deschisă adresată Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles de Wales. În conţinutul scrisorii, acesta atrage atenţia asupra folosirii începând cu anul 2003 a muniţiei cu uraniu sărăcit. Rezultatul, a fost demonstrat științific faptul că problemele de sănătate la copiii nenăscuți și nou-născuți, precum și la copii și adulți sunt cauzate de radiațiile provenite din această muniție. Mai jos puteţi citi scrisoarea integrală şi viziona mai multe materiale video pe această temă.
Scrisoare deschisă adresată Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles de Wales

Alteţa Voastră Regală,

cunosc realizările cat si obligatiile si preocuparile dumneavostra. Din acest motiv ma adresez d-voastra personal, intrucat viziunea larga si cuprinzatoare a Alteţei Voastre ,ma incredinteaza ca se vor interprinde masurile necesare in problema pe care v-o relatez.

În anul 2003 Forțele Armate Britanice s-au angajat împreună cu coaliția internațională în Războiul din Irak. Principala zonă de operare a trupelor britanice a fost regiunea din jurul Basra. Cu această ocazie s-a utilizat după Războiul din Golf și de către Forțele Aeriene Regale muniție DU (uraniu saracit).

Există mai multe filme pe Internet care tematizează această problemă, în special urmările pentru populație. Das Erste Deutsche Fernsehen a transmis un astfel de documentar pe data de 3 februarie >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu