programul serviciilor primăriei, zoo și muzeelor din sibiu pe 1 și 2 mai

Ziua de 1 mai este o zi nelucrătoare conform Codului Muncii, iar ziua de 2 mai a fost declarată anul acesta printr-o hotărâre a Guvernului, zi nelucrătoare.

Prin urmare, serviciile Primăriei Municipiului Sibiu precum şi serviciile publice subordonate Consiliului Local Sibiu nu vor avea program în cele două zile.

Excepţie vor face Grădina Zoologică, aceasta urmând să fie deschisă după programul normal, de la 9.30 până la 19.30. De asemenea, centrul de informare turistică din sediul Primăriei Sibiu va fi deschis în 1 şi 2 mai de la ora 9 până la ora 20. Baia Neptun va fi închisă doar joi, 1 mai, iar în zilele de vineri, 2 mai şi sâmbătă, 3 mai aceasta va fi deschisă publicului după programul normal.

Ghişeele Serviciului Public de Evidenţă a Persoanelor – Biroul Decese vor fi închise doar în ziua de 1 mai. Vineri, 2 mai şi sâmbătă, 3 mai, va fi asigurată activitatea de înregistrare a deceselor între orele 9 şi 13.

Tursib va circula după programul normal, atât în 1 mai cât şi în ziua de 2 mai.poarta muzeului civilizatiei populate traditionala astra

Programul muzeelor din Sibiu

Vă informăm că în perioada 1-4 mai 2014 Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA va fi deschis în intervalul orar 10:00-18:00.

De asemenea,  vor putea fi vizitate interioarele gospodăriilor, iar datorită lucrărilor de reabilitare a aleilor care se desfăşoară în această perioadă, tarifele de vizitare nu se vor schimba comparativ cu perioada de vară a anului trecut.

Pe data de 1 mai Galeriile de Artă Populară şi expoziţiile de la Casa Artelor (Piaţa Mică nr. 21) şi Casa Hermes (Piaţa Mică nr. 11) vor fi închise. Acestea vor putea fi vizitate însă, în perioada 2-4 mai, în intervalul orar 10:00-18:00.

Ultima oră

Comentariul meu