video rădulescu: şansele ca cioabă să scape sunt de trei la sută!

Împăratul romilor, Florin Rădulescu este sceptic și crede că șansele ca regele romilor să iasă din comă sunt extrem de mici.

„Eu zic că are şanse 10 la sută să scape. Sau mai de grabă aş spune chiar 3-4 la sută. E mult şi atât având în vedere stadiul în care se află. (…) Ieri la ora 10 vorbea. Se pregătea să plece acasă. La ora  11 a intrat în comă şi nu a mai vorbit”, a declarat Rădulescu.

CITIȚI ȘI: Raed Arafat a mers în Turcia să vadă dacă Florin Cioabă poate fi mutat într-un spital din București

Acesta mai crede că Cioabă a moștenit genetic problemele cardiace și căldura din Antalya i-a fost fatală regelui romilor.

CITIȚI ȘI: Florin Cioabă a făcut infarct si este internat în stare critică într-un spital din Antalya. Regele romilor intră în operație!

„E să spun de neam boala asta. Și taicăsu a murit tot așa. Și mama tatălui lui a murit tot la fel. El acum se află într-un chin nemaipomenit. Suntem tot din 10 în 10 minute în legătură cu cei de acolo de la spital. Se spune că se așteaptă rezultatul comisiei ca să vadă care e situația. Zic eu că e penibilă situația. (..) Un accident din acesta vascular e groaznic. Și mai ales la o temperatură de 50 de grade, vă dați seamna că organismul numai funcționează normal” a mai spus Rădulescu pentru oradesibiu.ro.

YouTube video

Reamintim că Florin Cioabă se află în internat într-un spital din Antalya. El este în comă indusă după ce a făcut un preinfarct la 100 de kilometri de staţiunea turcă, în timp ce se întorcea cu maşina în ţară alături de soţie şi un nepot de al său.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV ON-LINE Regele Florin Cioabă va fi adus în țară la un spital din Timișoara

Ultima oră

Comentariul meu