exclusiv on line mihuţescu de la băileşti va prelua prerogativele regelui romilor florin cioabă

Împăratul romilor, Iulian Rădulescu a explicat că s-a întrunit de urgență un comitet prin care prerogativele lui Florin Cioabă au fost preluate deocamdată de către un anume Mihuțescu din Dolj. Iulian spune că un lider ca actualul rege e greu de găsit printre romi.

„Am constituit consiliul de coroană ieri. Am ales oameni care trebuie să rămână în locul lui până se face bine. Casa imperială și cea regală conlucrează normal. Nu avem probleme în ceea ce privește conducerea acestei instituții. Probleme avem pentru că el nu s-a simțit bine mergând în Antalya. Acolo este o căldură insuportabilă pentru oameni de ai noștri de aici. Acolo e tot timpul căldură. (..) Nu prea era pentru el permis să meargă acolo. Eu am fost plecat. Nu am știut că el merge acolo pentru că puteam să îi spun să nu meargă acolo. Deja fapta s-a petrecut. (..) E comisie acum. Prerogativele sunt în comisie. Probleme romilor sunt conduse acum de un oarecare Mihuțescu din Băilești”, a spus împăratul Iulian pentru oradesibiu.ro.

INGRIJORĂTOR – VIDEO: Şansele ca Florin Cioabă să scape cu bine sunt de TREI LA SUTĂ!

Romii din toată ţara sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a lui Cioabă. Iulian spune că un lider ca actualul rege e greu de găsit printre romi.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV ON-LINE Regele Florin Cioabă va fi adus în țară la un spital din Timișoara

„Toti suntem în stare de alertă. Toată țara e în stare alertă. Toți suntem alertați să vedem ce se va întâmpla. Săptămâna trecută am vorbit cu el. Pentru noi conducătorii e foarte dificil. (…) Sigur că mă tem pentru viaţa lui. E ceva neprevăzut şi plus de asta un înlocuitor ca el nu am la îndemână. El este un om foarte bine pregătit şi foarte bine instruit. El ştie ce trebuie să facă” a mai spus acesta.

CITIȚI ȘI: Florin Cioabă a făcut infarct si este internat în stare critică într-un spital din Antalya. Regele romilor intră în operație!

CITIȚI ȘI: Raed Arafat a mers în Turcia să vadă dacă Florin Cioabă poate fi mutat într-un spital din București

Ultima oră

Comentariul meu