florin cioabă a făcut infarct si este internat în stare critică într-un spital din antalya. regele romilor intră în operație!

Regele romilor a suferit un preinfarct la puțin timp după ce s-a întors de la plajă. Cioabă se pregătea să se întoarcă în România, dar i s-a făcut rău pe autostradă, în apropiere de Antalya. Cioabă se afla în concediu cu soția sa.

Florin Cioabă se află acum internat într-un spital din Antalya (Turcia) și medicii l-au stabilizat.

Totuși fiul regelui romilor, Dorin Cioabă, a explicat pentru oradesibiu.ro că medicii se pregătesc de o intervenție chirurgicală pentru că au apărut complicții medicale.

”Din păcate așa este. Tatăl meu are probleme mari. Spun probleme medicale. S-a întâmplat ieri după amiază în Antalya. Era în concediu acolo. I s-a făcut rau. Noi credem că de la caldura. Eu sunt in drum spre Antalya. Este internat la spitalul de acolo. Se pregătea să vină acasă și pe drum i s-a făcut rău. Acum el este internat. Medicii spun că este oarecum stabil, dar acum am fost informat că se pregatesc să îl opereze pe tatăl meu. Ar avea probleme la inimă. E vorba de trei vene înfundate ca să zic așa. Aș vrea să îl aducem în țară, dar nu poate fi transportat. Suntem foarte îngrijorați. Eu sunt pe drum către Turcia acum”, a spus Dorin Cioabă.

UPDATE – ora 16:20: Florin Cioabă a fost băgat în comă indusă de medici pentru a fi operat. Incidentul a avut loc pe autostradă, la aproximativ 100 de kilometri de Antalya.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu