Un om de pază de la o sală de jocuri de noroc din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de către trei tineri, printre care se afla și nepotul regelui Florin Cioabă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se vede cum agentul de pază este lovit cu pumnii, picioarele și cu scaunele de către agresori.

 Totul s-a petrecut luna trecută într-o sală de pe strada Alba Iulia din Sibiu. Pe 27 iunie la ora prânzului trei tineri au intrat în incinta sălii, iar după câteva minute au început să îl ia la bătaie pe agentul de pază. Imaginile de pe camerele de supraveghere video sunt înfricoșătoare. Timp de cinci minute cei trei agresori printre care și nepotul de 17 ani al lui Florin Cioabă l-au lovit violent pe cel care nu a putut să se apere în fața furiei acestora. Tânărul a ajuns apoi la spital, iar cei trei agresori au fost reținuți ieri de poliție. Tot ieri Judecătoria Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 9 de zile a nepotului lui Cioabă. Ceilalți doi agresori au fost arestați preventiv si ei pentru 29 de zile.

Au fost reţinuţi:

C. Marius, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu;

C. D., în vârstă de 17 ani, domiciliat în municipiul Sibiu şi

B. Gabriel, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

În baza activităţii desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în sarcina celor trei învinuiţi au fost reţinute infracţiunile de vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi linişti publice, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 181 alin. 1 şi art. 321 alin. 1 din C. pen. constând în aceea că, la data de 27.06.2012, ora 15.20 în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Sibiu, au agresat agentul de pază şi ordine al locaţiei, respectiv I. Ilie Daniel, aplicându-i acestuia lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni traumatice.

YouTube video

Actele violente exercitate de susnumiţi şi proferarea expresiilor jignitoare au condus la tulburarea liniştii publice, indignând persoanele prezente.

”Cei trei învinuiţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, iar Judecătoria Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a celor doi învinuţi majori şi a minorului C. D., pe o perioadă de 19 zile. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale cu autorii în stare de arest preventiv, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. luavar dracu de pramatii !!! nenorociti !! Sa va manance puscarie tigani inculti si ciobani !!! Ce ati avut mai smecherilor cu el ? trei ati trbuit sa sariti pe el deodata ? de ce nu ati facut parte in parte ? golani nenorociti !