olympus digital camera

Aproximativ 2000 de studenți ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu vor intra, de la începutul săptămânii viitoare, în atmosfera Sărbătorilor de iarnă. În 24 noiembrie, cu exact o lună înaintea Ajunului, Direcția General Administrativă a ULBS va organiza cea de a doua ediție a evenimentului ”Parfum de Crăciun în fiecare Cămin”.
Studenții cazați în toate căminele universității vor avea o seară dedicată în totalitate pregătirilor pentru marea sărbătoare a Crăciunului. Ei vor transforma căminele și spațiile din fața acestora, în locuri de poveste, vor împodobi bradul și vor coace gogoși. ”Anul trecut evenimentul a avut un impact foarte bun în rândul studenților și am decis să continuăm. Noi le vom pune la dispoziție materia primă pentru pregătirea gogoșilor, iar ei le vor face în bucătăriile din cămine”, a declarat Conf. Univ. Dr. Ramona Todericiu, director general administravit adjunct al ULBS.
Pentru acest eveniment studenții vor pregăti aproximativ 1500 de gogoși, iar pentru împodobit vor fi folosite câteva sute de metri de cablu luminos, zeci de metri de beteală, dar și ornamente speciale pentru ferestre.

Ultima oră

Comentariul meu