emag a publicat catalogul cu produsele de black friday 2016. iată ce putem cumpăra

Cei de la Emag au publicat cu 10 minute înainte de miezul nopții catalogul cu ofertele de Black Friday. Printre produsele cu prețuri interesante se numără laptopuri la 599 lei sau tv led de la 499 lei.

Emag vinde Laptop HP 250 G4 Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS la prețul de 599 lei. O pagină special creată de magazinul online, care anunță reducerile de Black Friday, arată și care sunt categoriile de produse la care eMAG pregătește reduceri în 2016: televizoare, mixere, telefoane, mașini de spălat rufe, aparate frigorifice, laptopuri, sport, aragazuri, tablete, parfumuri, epilatoare și ondulatoare, incorporabile, bricolaj, desktop pc, navigație, supermarket, cosmetice, audio Hi-Fi, aparate foto, componente PC, căști auto, espressoare, mediaplayere, cărți, imprimante și scannere, periferice, routere, monitoare, anvelope și jante, gaming, jucării, filme, saltele, mobilă, Pet Shop, scutece, cărucioare, grădinărit, gadgeturi, scaune auto, mașini de spălat vase, cuptoare cu microunde, playere și boxe portabile, canapele, ceasuri, videoproiectoare.
eMAG anunță și alte surprize, una dintre ele făcând pachetele de energie pe care eMAG le vinde de Black Friday în colaborarea cu cei de la E.On. 1 2 3 4 5 6 7

sursa foto: zoso.ro

Ultima oră

Comentariul meu