”chef de chef” la liquid – se anunță o seară incendiară cu ovidiu rusu
Sursa foto: Facebook/Ovidiu Rusu

Luna Îndrăgostiților se arată a fi plină de petreceri cu muzică perfectă încât să dansezi până în zori de zi. Liquid Sibiu invită toți sibienii la cele mai tari petreceri din oraș din acest weekend – „Student Party” și „ManeloFiesta”.

”chef de chef” la liquid – se anunță o seară incendiară cu ovidiu rusu

Joi și vineri vor fi organizate petreceri destinate distracției, unde sibienii și studenții veniți la universitate să aibă parte de nopți de neuitat. Liquid dă startul distracției joi, 2 februarie, începând cu orele 22:00 la „Student Party”. Cele mai tari piese vor fi mixate de Dj de top pentru ca petrecerea să țină până dimineața. Intrarea va fi gratuită pentru toată lumea.

Sibienii și nu numai sunt invitați și la „ManeloFiesta”, una dintre cele mai răsunătoare petreceri din Sibiu din acest sfârșit de săptămână. Mai mult, invitatul special va fi unul dintre cei mai iubiți artiști din Ardeal, OVIDIU RUSU. Acesta va face o atmosferă incendiară sâmbătă, 4 februarie, la Liquid. „Adună-ți gașca de prieteni și vino să petrecem împreună până-n zori de zi alături de invitatul nostru , Ovidiu Rusu!”, transmit organizatorii.”chef de chef” la liquid – se anunță o seară incendiară cu ovidiu rusu

Biletele la marea petrecere costă între 50 și 70 de lei, respectiv Early-bird tickets – 50 RON, Second wave tickets – 60 RON, Last tickets – 70 RON. Biletele pot fi achiziționate online sau la intrare. Pentru a rezerva o masă și alte informații, cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0754 957 066.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică