piedică pentru „gaşca nebună” la sibiu. voinţa a bătut sportul cu 1-0
Foto: Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Sportul s-a împiedicat pe stadionul unde a pierdut și anul trecut cu 3-0, dar în fața Gazului lui Pustai. Voința ia o gură mare de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare și depășește trupa lui Isăilă cu această victorie.

piedică pentru „gaşca nebună” la sibiu. voinţa a bătut sportul cu 1-0
Foto: Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Pelici a mizat pe un trio de atac inedit cu Burlacu, Popa și Zăgrean în detrimentul lui Miclea, Lukanovic și Antohi, iar mutarea s-a dovedit a fi inspirată.

Sibiul a deschis scorul când încă studenții lui Isăilă se legau la șireturi. Iulian Popa a prins un voleu de senzație de la peste 22 de metri, la care Cezar Lungu nu a mai avut ce face și practic ”Gașca Nebună” a început de la 0-1 partida.

Tribuna s-a înviorat instant și Municipalul sibian a început să vuiască. Sportul a echilibrat însă treptat meciul. Ghinga a avut o ocazie excelentă în minutul 22, dar șutul lui din interiorul careului mare a fost respins in extremis de Postolache de la jumătate de metru de linia porții.

Voința a revenit în atac pe final de prim mitan. Popa și Tânc au irosit însă 3 ocazii bune pentru echipa lui Pelici.

Repriza a II-a a fost la fel de deschisă ca și prima parte. Sibiul a jucat mai atent în apărare dar a mizat pe contraatac, iar Sportul a evoluat cu aceiași dezinvoltură ca și în meciurile cu Dinamo sau CFR.

Voința a trecut pe lângă 2-0 în minutul 55, dar Cezar Lungu a scos spectaculos șutul din 7 metri al lui Zăgrean. Tătar a trimis și el apoi un șut plasat din 16 metri, dar același Lungu a reținut salvator.piedică pentru „gaşca nebună” la sibiu. voinţa a bătut sportul cu 1-0

Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni. Mai întâi Stancu a primit cartonaşul roşu în minutul 70 pentru un fault în postură de ultim apărător, iar Zăgrean a luat şi el acelaşi cartonaş trei minute mai târziu pentru un fault asupra portarului Cezar Lungu.

Până la urmă nimic nu s-a mai schimbat pe tabelă până la final, iar Sibiul a administrat studenţilor prima înfrângere din acest început de retur extrem de spectaculos pentru elevii lui Dan Isăilă.

Schimbări: Ghinga – Stancu (59), Postolache – Miclea (64), Popa – Cigan (80), Burlacu – Străuţ (85)

Cartonaşe galbene: Postolache (56), Ferfelea (58), Bunea (75), Lazăr (83), Beza (90)

Cartonaşe roșii: Stancu (69), Zăgrean (73)

URMĂRIȚI CONFERINȚA DE PRESĂ DE LA FINAL ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu