Poliția l-a dat prins pe criminal pe raza localității Agnita! Acesta a fost adus duminică seară la sediul poliției din Sibiu. Criminalul a mărturisit că îi pare rău de fapta sa.


Daniel Fliter a fost capturat în după amiaza zilei de 30 mai. Autorul crimei din Broscărie a fost adus duminică seară în arestul IPJ Sibiu. El a fost reținut preventiv pentru 24 de ore și urmează ca Procurorii să dispună cel mai probabil mâine arestarea lui pentru 29 de zile. „Îmi pare rău de ce am făcut! O iubeam. Îmi pare rău”, a îngăimat criminalul în timp ce era dus în arestul IPJ Sibiu.

Cel care a înfipt cuțitul de 25 de ori în fosta iubită riscă să primească cel puțin 25 de ani de pușcărie pentru fapta sa.
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRIMEI ȘI VEZI ȘI GALERIE FOTO DE LA CRIMA DE ZILELE TRECUTE!

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. toata viata lui sa stea akolo,sa ii dea vreo 40 de ani si dupa sa il omoare,pe criminalu asta fara suflet

    1. Vai Dariusica,vai ! Te pomeni ca daca dadeai nas in nas cu „criminalul” automat baga brisca in tine ! Te pomeni ca semeni leit cu victima! Schimba-ti fizionomia! Camufleaza-te ! Mare prostovan esti !

    1. De pedeapsa maxima Larisuca dear !? Faptul ca a aplicat victimei f.f.multe lovituri letale,mai mult decat trebuia s-o omoare demonstreaza ceva..ceva ce se invata in primul an de facultate la Drept…era stapanit de o puternica tulburare psihica care l-a determinat sa aiba controlul moral al faptei la limita de jos…starea de provocare,gelozie,cicaleala pot fi scanteia care declanseaza atacuri irationale,furioase….in fiecare om exista un criminal virtual…trebuie doar sa-i creezi conditiile de a rabufni…s-au scris biblioteci intregi despre actul criminogen..