Monitorul de Sibiu a publicat în ediţia de marţi un amplu articol încriminator la adresa proprietarilor simpaticului Citroen folosit pe post de clătitărie ambulantă. Comercianţii au comis îngrozitoarea contravenţie de a-şi parca maşina pe domeniul public, la intrarea în parcare de lângă clădirea telescaunului.

cum se face presă la comandă în sibiu - clătitele loulou în "ilegalitate" la păltinişCă oamenii nu au respectat întocmai schiţa de amplasare pentru care aveau autorizaţie, poate că au greşit. Dar de aici şi până la „Legea clătitelor”, e cale lungă. Citiţi şi vă minunaţi!

Explicaţie este însă foarte simplă. Cotidianul Monitorul de Sibiu a revenit de anul trecut sub tutela financiară a  patronului Libertatea SA, Puiu Boţa şi a soţiei acestuia, Milena. Telescaunul din Păltiniş şi unica pârtie de ski sunt tot în proprietatea lui Puiu Boţa, dar nu şi parcarea. Ca urmare, clătităria atenta la subzistenţa afacerii Libertatea din Păltiniş. Putea fi orice altceva. Fiind o ameninţare, trebuia îndepărtată.

Aici intervine presa, pe post de târnăcop în mâna finanţatorului. Bietul reporter Florin Mărunţelu nu are decât vina de a executa ordinele şi mai departe echipa TV Sibiu, televiziune controlată de acelaşi cuplu de afaceri. Dacă aceeaşi ilegalitate ar fi fost comisă în parcul Sub Arini şi s-ar fi dat o amendă, probabil că ştirea nici măcar nu ar fi apărut în ziar. Asociatul belgian în afacerea cu clătite este consternat şi nu mai zice…nimic, deşi fusese avertizat că nu e de glumit cu „intrarea” în Păltiniş.

Precedentul există deja, iar dacă citim printre rânduri, multe din articolele publicaţiei sunt vădit comandate. Aşa că aviz amatorilor. Nu călcaţi Puiu pe coadă!

Citeşte aici despre clătităria ambulantă!

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. „singura partie din sibiu” ?
    foarte gresit. de doi ani functioneaza cu succes partia trecatoarea lupilor de la gura raului care are cel putin dublu sezonului zapada si e deschisa in timpul programului si daca vine doar un singur skior. tunuri de zapada, nocturna ….. adica partie nu derdelus ca la paltinis. cei de acolo sunt indreptattiti sa se poarte asa cu clientii deoarece, desi totii se plang, oamenii merg in continuare la DERDELUSUL din paltinis.

  2. pai da, inca fac legea niste ordinari in tara asta. Apropo Pu(l)ilor amenajati ma nenorocitilor telescaunul ala pana nu se intampla vreun accident, daca tot il detineti.

  3. Vai de capul lor ! al PUILOR !! oare nu poate nimeni sa-i dea afara din Paltinis ? Nu are nimeni bani sa cumpere terenul de la Poplaca si sa-i arunce pana in Congo cu „fieraria ” de teleferic ?