Are 19 ani şi visează la o carieră în drept. Bianca Piloiu  a făcut deja primul pas în acest sens pentru că e studentă la Facultatea de Drept “Simion Bărnuţiu”. Pentru că are cu ce se lăuda, Biaca este prima invitată a “ZONEI SEXY” pe oradesibiu.ro.


Look şi cadouri

Dacă cineva i-ar impune o schimbare radicală de look, Bianca şi-ar schimba culoarea părului, dar nu e decisă în ce. Nu are nimic în comun cu manelele şi ca dovadă, dacă ar fi să-i facă un cadou lui Nicolae Guţă, spune că l-ar cadorisi cu nişte minte.

Gafă memorabilă

Biaca se gândeşte şi acum cu groază că a fost cât pe ce să dea peste un om când s-a suit la volanul unei Dacii, fără să aibă experienţă.

Sexy şi cu tocuri

Este pentru pantofii cu toc, fiindcă ştie că aceştia îi scot în evidenţă anumite părţi ale corpului, care, apropo..are măsurile 88-61-88. Bianca e mândră şi de aluniţele ei, pentru că despre acestea se spune că sunt semne ale frumuseţii.

La răsăritul soarelui

O dimineaţă perfectă pentru Bianca decurge în felul următor: se trezeşte odihnită iar micul dejun apare aburind la pat adus de cine trebuie. O zi începută astfel decurge întotdeauna cum işi doreşte ea.

Dedicaţie de cucerit

Biancăi i se pare irezistibilă melodia lui DJ Aligator, “Close to you”. Dacă şi chimia lucrează, cel care îi face o astfel de dedicaţie are mari şanse să iasă de braţ cu ea în oraş. [nggallery id=40]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. cat de tare nume musai =))) ce intrebare de ce e sexy bianca ? nici macar nu e, dar poate pentru unii retardati ei si va ajunge departe